A webáruházban az Ön számára is hatékony működéséhez kétféle sütit használunk.


Szükséges cookie-k - Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, ezért ezeket nem lehet letiltani.


Marketing cookie-k - Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsünk meg a webáruházban. Ezeket a cookie-kat le tudja tiltani, de kár lenne, mert egy csomó jó dologról maradna le.

Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztatónkban.


Kérjük ha egyetért, kattintson az ELFOGADOM gombra, ha változtatni szeretne ezen, akkor a Beállítások módosítása gombra. Köszönjük!

Menü

Erotikus menük

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2020. november 04.
Szerezhető hűségpontok: 46

Életmód - Erotikus menük könyv szállítási információk

Menny.:db

Könyv leírás

Életmód - Erotikus menük

 Trivium könyvkiadó, online könyvesbolt és könyv webáruház - Rendeljen raktárról, Életmód - Erotikus menük 4.500 Ft-os áron.

Villámgyors kiszállítás, "Nem tudod letenni" garancia

A libidó fokozása a szexuális gyönyörig rafinált menükkel
Élvezet szemnek, szájnak, érzékeknek

Konfuciusz már 2000 esztendővel ezelőtt kimondta: „Az étkezés és erotika iránti vágy az emberek velük született tulajdonsága."
Ma sem tagadhatjuk, hogy az élelem és a szexualitás azok a nélkülözhetetlen szükségletek, amelyek biztosítják az emberi faj fennmaradását. Alapjában véve minden egyéb fölöslegesnek tekinthető...
Otto Koch és Joachim Heer olyan művet alkotott ebben a reprezentatív, nagy formátumú albumban, amely mind kulinárisan, mind szexuálisan az érzékek birodalmába repíti Önt és Kedvesét. A könyvben szereplő fogásokból a mindenkori libidójuknak megfelelően válogathatják össze a vacsorát. A választás garantáltan befolyásolja azt is, hogyan folytatódik az este. A hölgyek választhatnak a Messalina mohó vágya, az urak pedig Don Juan ereje, a Reszkető vágy, vagy akár a Quickie között - biztosan vidám lesz az éjszaka.

Otto Koch hat menüt közöl, melyek mindegyike hat fogásból áll. A fogások a nemzetközi konyha legjobb finomságait tartalmazzák. A recepteket válogatott erotikus szövegek egészítik ki. Az erotikus élvezetet az ételekről és italokról készült speciális, művészi, egész oldalas fotók – Joachim Heer alkotásai – teszik teljessé. Ezek valósággal szárnyakat adnak a fantáziának. A többi a kedves olvasón múlik!

Tartalom:
Misztikus konyha
Keleti konyha
Francia ínyenckonyha
Italok
Mediterrán konyha
Ázsiai konyha
Angolszász konyha

Az emberek számára minden korban nagy szerepet játszott a boldogságot, a vágyat fokozó örömök keresése. Az emberiség hamar rájött, hogy vannak bizonyos ételek és italok, melyek elfogyasztása után nagyobb a kedv a szerelmi játékokra. Klasszikus képviselőjük közt ott találhatjuk a kaviárt, osztrigát, szarvasgombát. Az ilyen ételeket a szerelem istennője, Aphrodité után „afrodiziákumoknak" nevezték el.
Ez a könyv azért született meg, hogy a ma embere is kellemesebbé, teljesebbé tudja tenni az asztal örömeit, az ízlelés élvezeteit.
Az ínyencségek kedvelői előtt egy helyen feltárulnak napjaink szerelmi vágyát fokozó étkei és bájitalai. A csodálatos fotókkal és erotikus képekkel gazdagon illusztrált könyv fortélyos tanácsokkal, elkészíthető receptekkel kelti fel mind az étvágyunkat, mind kedvünket, biztatva mindenkit, hogy az asztal örömeit minden életkorban és minden nap lehet élvezni.  Hiszen ez az élvezet társa lehet minden egyéb gyönyörűségnek, és egyben az utolsó, mely megmarad és vígasztal akkor is, mikor a többi örömöket már elvesztettük.
A teremtő a mindennapos étkezéssel és annak gondjaival büntette meg az embert, de cserébe megjutalmazta az élet élvezetével. Ha ez a gyönyörűség párosul a testi élvezetek szépségével, akkor a földi mennyországban érezheti magát az ember.

Konfuciusz már 2000 esztendővel ezelőtt kimondta: „Az étkezés és szex iránti éhség az emberek velük született tulajdonsága." Ma sem tagadhatjuk, hogy az élelem és a szexualitás azok a nélkülözhetetlen szükségletek, amelyek biztosítják az emberi faj fennmaradását. Alapjában véve minden egyéb fölöslegesnek tekinthető...
Helyesen jár el tehát az az ember, aki alkalmazza a korszerű táplálkozás tudományos alapelveit és gondoskodik arról, hogy mindent megkapjon, amire testének, szellemének és lelkének szüksége van. Mi egyébre lenne még szüksége ahhoz az embereknek, hogy hosszú ideig éljen és életét vidáman és tetterősen töltse el.

Otto Koch (1949) A legmagasabb szakács kitüntetések többszörös birtokosa. München gasztronómia birodalom „uralkodója". Kitűnő ételek megalkotója, a hagyományos és ínyenc konyha specialistája.
Joachim Heer (1948) Egyike a legnevesebb, legfoglalkoztatottabb fotóművészeknek. Tehetségénél fogva 25 éves kora óta tagja, vezéregyénisége a Fotóművészek Egyesületének. Mottója: „Erotika és ínyencség!"
Gabie Heer újságírónő és gasztronómiai-tervező. Az Ö segítségével állt össze a fotók és ételek kompozíciója, valamint sok hasznos információval tette gazdagabbá tudásunkat az ételek ásványi anyag és vitamin tartalmáról.

Trivium könyvkiadó és könyv webáruház extra:

Villámgyors házhozszállítás
Ingyen szállítás 6.999 Ft felett, alatta 990 Ft-tól
"Nem tudom letenni" garancia

Paraméterek

Alcím A libidó fokozása a szexuális gyönyörig rafinált menükkel
Eredeti Cím Erotikus menük
ISBN 963-7570-87-X
Kiadó Trivium Kiadó
Kötésmód Keménytábla, védőborítóval
Megjelenés 2014-05-14
Méret 240 x 330 mm
Nyelv Magyar
Oldalszám 124

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!